Szerepjátékok - Válogass kedvedre! | |
|
| Nem lehetne mégis...? | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester Admin
Hozzászólások száma : 629 Join date : 2012. Sep. 23.
| Tárgy: Nem lehetne mégis...? Szer. Szept. 26, 2012 2:13 am | |
| Óhaj-sóhaj, avagy mi az, ami nem sikerült? | |
| | | Tomas Janicsak Honvéd
Hozzászólások száma : 405 Join date : 2012. Nov. 14.
Karakterlap Erő: (14/20) Ügyesség: (19/20) Érzékelés: (11/20)
| Tárgy: Re: Nem lehetne mégis...? Szer. Dec. 12, 2012 8:20 am | |
| Nekem igazán egy gondom van. De az elég húzós a játék szempontjából. Mivel itt azért sok múlik, főleg a vizsgákon és ahogy látom a szimulációnál is az akaraterőn, ezért jó lenne azt is fejleszteni és én szánnék is rá időt, de erre csak a játéktéren, ahogy én látom egy mód van csak és azok a büntetések. Aki sok büntetést harcol ki magának az ezt is fel tudja tornázni. Viszont, mint pl, én, aki nem nagyon ismer igazán itt senkit, nem tudok úgy játszani, hogy ezt összehozzam, főleg egy olyan karakterrel, aki valamilyen szinten jó fiú. Így viszont tuti bukás a vizsga, és nem is nagyon tudok fejlődni. Pedig láthatjátok, hogy sokat fenn vagyok, rajtam nem múlna a dolog. Az edzőtermet használom, de hát ott sincs sok szerencsém, a játszóteret is, de az csak ügyességet ad. Meg aztán egyedül nem buli a játék. Csak erre szerettem volna rávilágítani, hátha ki lehet erre találni valamit. Megnéztem, hogy az első csapatnak egy hónap után hozzám képest az egekben volt az akaraterő pontja és ez kicsit elkeserített, hiszen már lassan nekünk is eltelik az egy hónap és legalábbis én, olyan messze vagyok ettől, mint Makó Jeruzsálemtől. | |
| | | Kalandmester Admin
Hozzászólások száma : 629 Join date : 2012. Sep. 23.
| Tárgy: Re: Nem lehetne mégis...? Szer. Dec. 12, 2012 9:13 am | |
| Ebben igazad van. A játék kezdetén az akaraterőt úgy osztottuk be, hogy a büntetések adják. És mivel újdonság volt, játszottunk is ezerrel, büntettünk is. Mostanra pedig már kevésbé játszuk le az ilyeneket. Viszont épp azért, mert kezd kicsit sok lenni munka és egyebek mellett az, hogy minden, vagy majdnem minden nap órát tartsunk, erősen gondolkodom a játék rendszerének átalakításán. Vagyis az akadálypályák, további fórumok megnyitásán, ahol bemesélt felügyelettel megoldható a játék, amolyan önfejlesztéses szinten. Jogos, hogy kelleni fog valami, ahol az akaraterő is nőhet. Megálmodom, de ha van ötleted, akkor az is jöhet! | |
| | | Tomas Janicsak Honvéd
Hozzászólások száma : 405 Join date : 2012. Nov. 14.
Karakterlap Erő: (14/20) Ügyesség: (19/20) Érzékelés: (11/20)
| Tárgy: Re: Nem lehetne mégis...? Pént. Dec. 14, 2012 9:21 pm | |
| Talán az akaraterőt lehetne reag számhoz is kötni és azzal is növelni, bizonyos szintenként. Akkor esetleg a játékok számát is lehetne vele ösztönözni. | |
| | | Jessica Tailor Főhadnagy
Hozzászólások száma : 734 Join date : 2012. Sep. 30.
Karakterlap Erő: (15/20) Ügyesség: (20/20) Érzékelés: (16/20)
| Tárgy: Re: Nem lehetne mégis...? Szomb. Dec. 15, 2012 7:11 am | |
| Lusta vagyok átjelentkezni Lényegében ez sem rossz ötlet. Valamint felmerült bennem az is, hogy behozzuk a játékosoknál a Szinteket - amit valahogy máshogy kéne hívni. Ami viszont azt jelenti, hogy bizonyos játékok után szintet lép. Vagy valami ilyesmi | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nem lehetne mégis...? | |
| |
| | | | Nem lehetne mégis...? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |